1: Suuri kiitos ystävät! Työ jatkuu!

Posted on Updated on

Sain eduskuntavaaleissa 4353 ääntä – se on 24:ksi eniten Helsingissä. Tulokseni toi minut kirpaisevasti Kokoomuslistan 10:nneksi, eli ei valituksi.

En ole ihan maani myynyt, sillä tulokseni on loppujen lopuksi hyvä: nousin monen viime kauden kansanedustajan ohi ja olin noin kymppitonnin budjetilla julkisuudesta tuttujen kannassa. Sain 800 ääntä enemmän kuin viime eduskuntavaaleissa, joka sekin toi minut kymmenenneksi listallamme.

Mutta, historia muistaa vain valitut. Joten onnittelut valituille!

Meidän muiden työ jatkuu, kaupunkipolitiikan puolella nyt seuraavaksi, uusien haasteiden ja ehkä uusien tehtävienkin parissa. Ja nyt on ihan selvää, että oma agendani eli avoimuus, dynaamisuus, kansainvälisyys on tärkeää monelle muullekin Helsingissä!

Ja aivan uskomattoman KIITOS ystävät, tukijat ja äänestäjät!!

Kiitän sydämestäni kaikkia omassa kampanjassani eri tavoin toimineita, minua tsempanneita tai rahalahjoituksen tehneitä: Mec, Larissa, Kaarina, Katja, Helena, Eero, Juhax2, Johanna, Ritva, Derek, Pekka, Mari, Mirjami, Kaijuli, Marilla, Sirkka, Satu, Seija, Jyrki, Kirsti, Heikki x2, Alina, Antti-Jussi, Jaana, Kristiina, Leena, Maarten, Ahti, Päivi, Riitta, Risto, Sulo, Tapani, Tuomi Tuulia, Zarmina, Roger, Johanna, Olavi, Olli, Carl, Timo, Jouni, Heljä, Ari, Taina, Antti, Henrik, Anja, Pertti, sekä muutama muu, jotka eivät yksityislahjoittajina ja yksityisinä tukjoina halua nimeään julkiseksi.

Kampanjatyötä ja pitkää päivää jaksaa painaa suurelta osin sen vuoksi,  että on kannattajia, tukijoita ja ystäviä. Suurin vastuu tulee siitä, kun tuntee, että minuun poliitiikkona luotetaan, en tee työtäni vain itseäni varten ja silloin haluaa olla tuon luottamuksen arvoinen.

Maailman suurin kiitos kaikille teille suoraan sydämestäni!

Tämän kevään vaalit muistetaan. Jatketaan politiikan tekoa ja Suomen tulevaisuuden rakentamista yhdessä.