4: Vähiin käy ennen kuin loppuu: 30 päivää-sarjan kirjoitukset

Posted on Updated on

Aloitin kolmenkymmentä päivää ennen vaaleja päivittäisten blogikirjoitusten sarjan, jossa olen nostin esiin erilaisia Suomea ja suomalaisia koskettavia asioita.

Kaikkien kirjoitusten suorat linkit löytyvät täältä:

http://www.ninasuomalainen.fi/7

Kirjoitusten joukkoon mahtui jokunen aihe liittyen ulkopolitiikkaan, kehityspolitiikkaan ja kriisinhallintaan, mitkä ovat olleet omaa leipäpuutani jo noin 17 vuoden ajan.

Nostin esiin myös kotimaan politiikan kysymyksiä, kuten vanhusten ja lapsiperheiden kysymykset, unohtamatta yksinasujia, joihin itse kuulun. Myös yrittäjät, energiapolitiikka, eläintensuojelu, eriarvoistuminen, kulttuuri ja Nato tuli käsiteltyä. Arvoihin liittyen kirjoitin suvaitsevaisuudesta, vihapuheen tarpeettomuudesta ja rikoksen ja rangaistuksen suhteesta. Lisäksi oli vielä pari muuta aihetta.

Kirjoitukset kuvaavat paitsi omia vaalilinjojani ja konkreettisia ehdotuksia politiikkaan, myös ylipäänsä arvomaailmaani. Aina tietysti voisi olla konkreettisempi ja ehdottaa lain- ja politiikan muutoksia, ja joissain kohdin niin olenkin tehnyt. Toiset kirjoitukset ovat pohdiskelevampia.

Kirjoituksen ilmentävät myös omaa laaja-alaista kiinnostusta politiikan eri lajeihin. Olen kaupunkipoliitikko, kansallisten kysymysten poliitikko, ja lisäksi harvoina kaikista eduskuntavaalien ehdokkaista minulla on paitsi taustaa myös näkemystä kansainvälisissä asioissa.

Kirjoituksiani tulee vielä kolme vaalipäivän iltaan mennessä.

One thought on “4: Vähiin käy ennen kuin loppuu: 30 päivää-sarjan kirjoitukset

    Miika Keijonen said:
    16.4.2011 22:10

    Hyvin kirjoitettuja blogeja, joissa hyviä ajatuksia. Toivottavasti pääset eduskuntaan, sinne tarvitaan uusia ajatuksia ja tarmokkaita toteuttajia. Minun ääneni saat ainakin.
    yt. MK

Kommentointi on suljettu.