Helsinki-Vantaa selvitys löytyy…

Posted on

Helsinki-Vantaa yhdistymisestä pitäisi keskustella, ja minulta on kyselty, mistä selvitykset, joissa eduista ja haitoista puhutaan löytyvät. No, Helsinki-Vantaa selvitys löytyy täältä: http://www.hel2.fi/Helsinginseutu/seutuselvitykset/HeVa-selvitys/HeVa_loppuraportti.pdf

"Selvityksen tavoitteena on ollut selvittää Helsingin ja Vantaan kaupunkien mahdollisen yhdistymisen edut ja haitat." On sitten ihmeellistä miten selvitykset on piilotettu kansalta, että pitää olla Sherlock Holmes ne löytääkseen.

Ja täältä portaalista muita seutuselvityksiä: http://www.helsinginseutu.fi/hki/hs/Helsingin+Seutu/Seutuselvitykset

Kuten sanottu, kannatan periaatteessa Helsinki-Vantaan osalta selvitysmiehen asettamista, niin päästäisiin tarkempaan selvyyteen mahdollisessa yhdistymisessä. Vantaan valtuutetut päättävät asiasta kuun lopulla. Toivon, että he näin tekevät, sillä vasta seuraavan vaiheen kortit katsomalla tiedetään tarkemmin mitä yhteinen HeVa-kaupunki ja sen asukkaat hyötyisivät yhdistymisesyä.