Vaalikampanjoinnin supernovat

Posted on

IMG_2662

Vaalikampanjoinnin kuningas, esitteiden jakelun tonava ja kaikkien vaalikättelyjen supernova Ben Zyskowicz näyttää miten kampanjaa oikein tehdään! Olen saanut Beniltä oppia äänestäjien kohtaamisessa ja aiemmissa vaaleissa. Ben kehottaa menemään kampanjoimaan sinne missä ihmiset liikkuvat, eikä odottamaan äänestäjiä oman porukan tärkeilevissä sisäseminaareissä. Kyseinen kuva on Narinkka-torilta Helsingistä viikko sitten. Aurinko paistoi ja oli niin mukavaa.

Mutta on todettava, että Benin kampanjaenergialle vetää vertoja Zarmina, Afganistanista kotoisin oleva nuori sairaanhoitajaopiskelijanainen, joka oli mm. Kokoomuksen kunnallisvaaliehdokas Helsingissä viime syksynä. Zarmina kertoo sujuvalla suomella joka ikiselle ohikulkijalle, miksi juuri heidän tulisi äänestää ehdokasta nro 57, ja iskee esitteen kouraan.

Ja kampanja jatkuu….

One thought on “Vaalikampanjoinnin supernovat

    Jaakko S said:
    30.5.2009 16:16

    Muuten olisin äänestänyt kokoomusta ja sinua, mutta valitettavasti Pöntisen jutut käänsivät mieleni. En halua, enkä voi äänestää puoluetta, jolla on moisia tyyppejä ehdokkaina.

Kommentointi on suljettu.