Ihmisläheinen Helsinki – luonnollisesti

Posted on Updated on

Vaaleihin vain noin kaksi viikkoa – ennakkoäänestys alkaa ensi keskiviikkona! Kokoomuksella on hyvä vauhti päällä, kannatus on korkealla ja kampanja upea, katso enemmän http://www.kokoomus.fi.

Vaaliteemani ovat Ihmisläheinen Helsinki. Kansainvälinen Helsinki. Luonnon Helsinki. Niistä löytyy enemmän ajatuksia nettisivuiltani http://www.ninasuomalainen.fi. Ihmisläheinen Helsinki – luonnollisesti.

Tulevan viikonlopun ja ensi viikon alun vaalikampanjapaikkani ovat alla. Tule treffaamaan minua ja kertomaan mikä sinusta on tärkeää Helsingissä nyt ja tulevina vuosina.

Vaaliverkostoni jäsenet jakavat myös esitteitä postiluukkuihin ympäri Helsinkiä. Esitteen voit tsekata sivuiltani. Jos haluat olla mukana tukemassa kampanjaani ja ’luukuttaa’ omalla alueellasi, tai antaa jokusen esitteen ystävillesi, ota yhteyttä suomalaisenklubi@gmail.com niin sovitaan mistä saat esitteitä tai hae minulta alla olevista paikoista.

Lauantai 11.10.
11.00-12.00 Oulunkylä, Oulunkylän tori
13.00-14.30 Kokoomuksen talkootupa Kolmen Sepän aukiolla. Avajaiset kello 13.
15.00-16.00 Itäkeskus Tallinnanaukio.
16:30 Paloheinä, Torpparinmäen S-marketin lähistöllä.

Sunnuntai 12.10
Voiko netissä vaikuttaa? Tapanilan Kirjakirppiksellä su 12.10. klo 13 keskustellaan Oskari Katajiston johdolla Nettivaikuttamisesta. Mukana Elina Moisio (vihr), Harri Pirhonen (sdp) ja Nina Suomalainen (kok). Tervetuloa! (Tapanilan Työväentalo Sompiontie 4).

Ensi viikon keskiviikkona ja perjantaina olen tavattavissa klo 14-16 Kolmen sepän vaalimökillä.
Lauantaina 18.10 kampanjoimme Länsi-Hgissä ja keskustassa. Sunnuntaina 19.10 olen Malmin markkinoilla klo 11-13 ja Paloheinän ulkoilumajan tienoilla klo 14-16.

Vauhdikasta vaalinalusaikaa!