Pitääkö Helsinki siirtää Brysseliin?

Posted on

Vai Tallinnaan? Vai liitetäänkö Turkki Suomeen? Olisiko EU:lla ja USA:lla oltava yhteinen ulkopolitiikka? Onko EU:n  sioilla oikeudet flunssarokotukseen? Tarvitaanko porkkanadirektiiviä? Liikuttaako vapaa liikkuvuus myös cyber-rikollisia?

Tule kuulemaan vastaukset näihin ja muihin kiperiin kysymyksiin! Niihin vastaa eurovaaliehdokas Nina Suomalainen, tänään perjantaina 8.5. Helsingin Kolmella sepällä klo 11-17. Paikalla Suomalaisen ystäviä, muun muassa klo 12 Kokoomuksen varapj Sampsa Kataja, klo 13 kirjailija Outi Pakkanen, klo 14:30 kansanedustaja Pertti Salolainen, klo 15 kansanedustaja Ben Zyskowicz ja klo 16 kaupunginvaltuutettu Heikki Karu.

Hae myös oma hopeainen ilmapallosi! Tervetuloa!

One thought on “Pitääkö Helsinki siirtää Brysseliin?

    ruso said:
    8.5.2009 10:16

    Mahtava mainosteksti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s