Asiaa! Toivoo Suomalainen.

Posted on Updated on

Päivän Satakunnan kansa raportoi eilisestä Porin visiitistäni ja käytti otsikossaa termiä ’Asialinjan Nina’. Hienoa kuulla että linjani on huomattu! http://www.satakunnankansa.fi/cs/Satellite/Satakunta/1194617406802/artikkeli/asialinjan+nina++markkinamies+ukko.html

Eurovaaliehdokkuudessani kuten myös poliittisessa toiminnassani haluan profiloitua asialla, sisällöllä, eli sillä mitä politiikalla halutaan tavoittaa, miten tavoitteita viedään eteenpäin, ja mitä kaikki päätösten yksityiskohdat merkitsevät. Toki tuntuu joskus että taistelen tuulimyllyjä vastaan….. Maailma nyt kertakaikkiaan vain on sellainen, että humu sen on joka merkitsee, oheistoimintaa ja läpän heitto. Mutta jatketaan – rennolla asialinjalla!

One thought on “Asiaa! Toivoo Suomalainen.

    PÄIVI REPONEN said:
    28.4.2009 19:45

    Hienoa Satakunnan Kansa! Olen samaa mieltä Nina Suomalaisen linjasta. Asiallista toimintaa! Toivoisin päivälehtiin, ainakin HS:ään haastattelusarjaa, missä käytäisiin euroehdokkaita läpi ja heidän ajatuksiaan suomalaisten asioiden hoidosta Euroopan parlamentissa. Tökkii tosi pahasti se, että joku ehdokas lähtee vaaleihin rumarillumarei meiningillä ja vie huomion kokonaan siitä, kuinka tärkeistä vaaleista on kysymys. Toisaalta esim. Kokoomuksella on niin hyvät ja asiansaosaavat ehdokkaat, että kysymys on pienistä nyanssieroista, kun miettii ketä aikoo äänestää.

Kommentointi on suljettu.