Vilauta vähän, ehdokas!

Posted on

Pitihän se arvata, jonkun piti kuin pitikin valjastaa seksi kuntavaalikampanjaan. Kun ei saatu erotiikka-ammattilaisia ehdokkaiksi, jonkun varsinaisen ehdokkaan piti ottaa vaatteet pois. Ja just, oman puolueen tytöt ja pojat….

Kokoomusnuorilla on aina pientä radikaalia tempausta hihassaan, ja jos heistä ilman vaatteita kalenterissa oleminen on poliittista toimintaa, niin siitä vaan. En lähde tiukkapipoilemaan! Sitä minä vaan, että miksi pojilla on tiukasti vaatteet päällä, mitä nyt vähän six-pack vilahtaa, kun sitten tytöt (tai ainakin se minkä näin) on ilkosillaan vain ruiskukkia verhonaan.

Myydäänkö tuota kalenteria oikeasti, eli kerääkö se vaalirahaa? Vai onko kuvat saatavila joka tapauksessa verkosta? Eikö olisi ollut helpompaa ottaa kuvat vaan suoraan ja iskeä ne verkkoon, jos haluaa tulla nähdyksi ilman vaatteita? Itse asiassa tästä tulikin mieleen brilliantti kuntavaalikampanjan varainkeräysidea, mitä jos huutokaupattaisiin kuntavaaliehdokkaiden alastonkuvia? Ehtiikö tämä idea jo toteutettavaksi näissä vaaleissa? (Ei, en todellakaan itse aio sitä toteuttaa, vaikka vaaleissa ehdokkaana olenkin. En todellakaan halua kohdata totuutta ostaisiko kukaan kuviani vai ei…)

Toinen päivän kohokohta oli ystävämme neiti Tukiaisen testikuva playboyhin. Sekin oli pakko käydä tsekkaamassa.

Kuten huomaat hyvä lukija, tästä jutusta tuli pelkkää soopaa. Ja kun luulin alkavani kirjoittaa Kokoomusnuorten kuntavaalikampanjasta.

Näin saattaa käydä kun sekoittaa seksiä ja politiikkaa samaan aiheeseen.

3 thoughts on “Vilauta vähän, ehdokas!

  Parapraksis said:
  5.9.2008 12:08

  Minä menin uutisen innoittaman sitten tilaamaan kyseisen kalenterin ja täytyy sanoa että olin positiivisesti yllättynyt laadusta. Se 20€ ei mennyt turhaan.

  Anonymous Mouse said:
  10.9.2008 12:56

  Olisitko itse valmis jonkin hyvän asian puolesta riisutumaan ilkosillesi? Tai rahasta? Yleisöä varmasti riittäisi?

  ninasuomalainen responded:
  10.9.2008 12:59

  Koskaan ei pidä sanoa että ei koskaan. Mutta epäilen. Julkisuutta tietenkin saisi, mutta so what?

Kommentointi on suljettu.