Kolmen blogin loukussa

Posted on Updated on

Apua, olen joutunut kolmen blogin loukkuun. Näinkö se nettiaddiktio tapahtuu? Ensin pitää viattomasti blogia, jonne kirjoittelee silloin tällöin, sitten tehdään nettisivut, joita on päivitettävä tarpeeksi usein, sen jälkeen liitytään toiseen erään lehden ylläpitämään blogiin, sitten kommentoidaan muita blogeja…. Kohta en tarvitse oikeaa elämää, kun täällä verkossa on pakko pitää yllä mainettaan aktiivisena kirjoittajana, argumentoijana, kommentoijana, briljanttina poliittisena visionäärinä. (No, meni vähän mielikuvituksen puolelle.)

Olen juuri luonut oman blogini Kauppalehti Presson sivuille, eli http://suomalainen.blogit.kauppalehti.fi. Ideanani oli linkittää se tähän blogiin – siis niin, että saisin saman kirjoituksen molempiin automaattisesti – mutta typerä wordpress on blondilogiikalle aivan liian monimutkainen enkä linkitystä ole vielä osannut tehdä. Eli joudun kirjoittamaan molempiin, erikseen. Tosin blondikin osaa leikata ja liimata, joten saatan joskus päästää itseni helpolla. Tai ehkä useimmiten. Katsotaan.

Hesarin Perässähiihtäjä on myös aloittanut uudelleen vaalibloginsa, osoitteessa http://blogit.hs.fi/unski, joka kuulemma pressanvaalien aikaan oli todella suosittu. Sinnekin olen alkanut kommentoimaan. Siellä kyllä keskustelu tuntuu olevan melko vakavahenkistä, sillä kröhöm, politiikkahan on vakava asia. En malttanut tosin olla jo lainaamatta kommentissani Unskin blogiin otetta uusimman City-lehden Kuumasta listasta. Sijalla 3 on: “Lipponen ja Nato. Paavon Nato-kantaan vaikuttavat mm. täysikuu, vuorovesi ja se, onko se aika kuukaudesta vai ei.” Voisiko asiaa sen osuvammin sanoa.

Toinen osuva listasijoitus oli listan ykkönen, ”Matti palvelee: Matin linnatuomio muuttui 57 tunniksi yhdyskuntapalvelua. Siinä ajassa Nykänen sanoo yhdistävänsä ainakin 10 kuntaa toisiinsa.” Matti, tuo suomalaisten elävä legenda. 

Ensi kirjoituksessani lupaan käsitellä taas jotain vakavaa, poliittista asiaa.

8.1.2007

One thought on “Kolmen blogin loukussa

    unto hämäläinen said:
    7.2.2007 23:03

    Hei
    Hienoa että olet noteerannut vakavahenkisen blogini. Ei pidä pelästyä – olet tervetullut kirjoittamaan.

    Perässähiihtäjä

Kommentointi on suljettu.