Vaalit 2023: Kiitos!

Posted on Updated on

Olipa mahtavat vaalit! Ensinnäkin suuren suuri kiitos tiimissäni vahvasti töitä tehneille! Ja suuri kiitos kaikille minua äänestäneille ja tukeneille!

Olen iloinen ja tyytyväinen siitä, että sain olla mukana Kokoomuksen tiimissä tekemässä puolueelle huipputulosta. Kun lähdin ehdolle päätin että mennään hyvällä meiningillä eikä rystyset valkeina, ja tämä linja piti.

Tulin toissa vuonna uudelleen mukaan politiikkaan ja valtuustoon usean vuoden ulkomailla työskentelyn ja asumisen jälkeen. Kun työni ovat usein ulkomailla kansainvälisissä tehtävissä olen ehkä vähän ’outo lintu’ kansallisessa politiikassa. Mutta juuri kansainväliset teemat ovat omaa alaani. Näiden vaalien teemani olivatkin siksi Suomen ja lähialueiden sekä kansainvälinen turvallisuus, talouden tila, monimuotoinen luonto ja elävä kulttuuri.

Tästä on hyvä jatkaa tukemaan Kokoomus-tiimiämme eteenpäin ja pääministeripuolueena viemään Suomea kohti järkevää ja turvallista politiikkaa. Kiitos vielä kerran!