Nina lyhyesti: Leffa-kiistassa sopua kehiin

Posted on Updated on

Pressa-elokuvakohusta vielä sen verran, että nyt olisi hyvä sopia motolla: ’meillä oli selvästikin väärinymmärrys, mutta jatketaan sovussa eteenpäin’. Tuukka Temonen on arvostettu kulttuuri-ihminen ja tuo mahtavan lisän puolueen moniarvoiseen jäsenistoon, häntä tarvitaan tulevaisuudessakin; filmi tulee ulos nyt kuitenkin, sitäpaitsi mielenkiintoisena, siitä kannattaa ottaa kaikki hyvä irti; ja kenenkään lyttääminen ei kuulu Kokoomus -puolueen periaatteisiin, vaikka koettaisiinkin että ei mennyt oman pirran mukaan. Joten, sopua peliin ja eteenpäin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s