Suomalainen ei sorru laukkaan…

Posted on Updated on

IMG_2649IMG_2650

Tänään olin kampanjani toistaiseksi hauskimmassa kampanjatapahtumassa: nimittäin Kouvolan raveissa, joss minulla oli oma nimikkolähtö, Nina Suomalainen Europarlamenttiin! Lämminveristen lähtö nro 5, jonka voittajahevonen Courtney Belle sai Nina Suomalainen nro 57 loimen, ohjastaja pokaalin, ja lähdön aikana luettiin sloganeita miksi juuri minä olisin erinomainen ehdokas! 🙂 Mikä idea, ja mikä toteutus! No nämä olivat poliitikkoravit, nimittäin lähdöt oli myös Anneli Jäätteenmäellä, ja Kymen/ ja Etelä-Karjalan kansanedustajilla Markku Laukkanen ja Sinikka Hurskainen. Koko homma televisioitiin Urheilukanavalla.

Keskiviikkona pääsen lyömään avauslyönnin Vuosaari Golfin hyväntekeväisyystapahtumaan. Kivaa! paitsi että katsotaan nyt mihin se pallo lentää… sen verran ruosteeseen golf-taidot ovat päässeet.

Muutoin perinteisempää kampanjointia, eli huomenna Ouluun ministeritapahtumaan (Linden, Risikko) ja erilaisia tapahtumia koko viikko, aamusta iltaan. Torstaina olen Tampereella tuomiokirkkoseurakunnan EU ja uskonnot keskustelussa klo 10 alkaen.

Välillä vastaillaan sposteihin ja kommentoidaan twitterissä missä liikutaan. Kokoomuksella on kokonaisvaltainen nettikampanja, kaikki ehdokkaat twitterissä, facebookissa ja ties missä!

Oma nettipresenssini on jo vanhaa perua: olen jo vakiintunut käyttäjä näissä: facebook, twitter, myspace, youtube (vaikka videoita teen vähän vähemmän), flickr eli valokuvia (nettisivuilleni on itse asiassa juuri tuotu suora yhteys flickr-sivujeni kuviin), ning, neljä blogisivustoa, ja jäsenyys mm. kknet.ning.com’in ryhmissä, mm. erittäin hauskassa Junttiklubissa…..

PS. Sloganini ravien käsiohjelmassa oli: Kylmäverinen Suomalainen ei sorru laukkaan Euroopassa.

One thought on “Suomalainen ei sorru laukkaan…

    Helena said:
    13.5.2009 06:58

    Ja eilinen uutisissa esiintyminen. Olisivat enemmän saaneet painottaa nimeäsi. Mutta tosi hyvä juttu.
    Eurovaalirekka oli eilen Turussa, ja väkeä pilvin pimein. Myös paljon ehdokkaita. Onnistunut päivä. Sinunkin esitteesi on esillä, mutta kun saat numerolla painettuja niin koeta saada toimitettua johonkin kiertueen pysähdykseen. Ja olisi hienoa, jos itsekin pääsisit jossain mukaan. Kiertueen reitin näet eurooppalainensuomi.fi sivulta. Tänään ollaan Porissa, ja huomenna vissiin Vaasassa.
    Minä alan jo kolmen päivän jälkeen olla kunnossa ”mikä maa, mikä valuutta” kun aamulla uudessa hotellissa herään. Mutta hienosti kulkee, ja kansa on vastaanottavaista. Myös blogissani on jo ensimmäiset tunnelmat. Iloisena jatketaan

Kommentointi on suljettu.