Nina Sarajevossa

Posted on Updated on

Olen ollut toukokuusta 2012 lähtien Etyj-tehtävässä Sarajevossa. Toimin Euroopan turvallisuus- ja yhteistyöjärjestön Bosnia-Hertsegovinan operaation varapäällikkönä. Käytännössä johdan yhdessä missiomme päällikön kanssa 500 hengen operaatiota. Toimenkuvaani kuuluu paitsi henkilöstö- ja hallintojohtaminen, myös sisältöohjelmiemme johtaminen ja uudistaminen sekä missiomme poliittinen johtaminen ja edustaminen eri foorumeilla. Virallinen nimemme on OSCE Mission to Bosnia and Herzegovina, olemme osa Ety-järjestön kenttäverkostoa ja sivumme löytyvät täältä: http://www.oscebih.org/Default.aspx?id=0&lang=EN

Ulkomaan oleskeluni vuoksi olen toistaiseksi poissa Helsingin kaupunkipolitiikasta ja Suomen päivänpolitiikasta. Minua voi kuitenkin seurata Facebook-tilini kautta eli https://www.facebook.com/nina.suomalainen sekä twitterissä eli https://twitter.com/ninasuomalainen . Kirjoitan myös Helsingin Kirkko ja kaupunki-lehteen kolumnia kerran kuukaudessa.

Blogikirjoitteluni on työkiireiden vuoksi ehkä hiemän harvempaa, mutta katsotaan jos sitä voisi täällä tulevina kuukausina tehostaa. 😉 Myös oma nettisivuni eli http://www.ninasuomalainen.fi tulee uudistumaan tulevien kuukausien aikana, miten ja missä on vielä tutkinnan alla. Minut tavoittaa parhaiten spostilla: suomalaisenklubi@gmail.com tai Facebookin kautta.

Nähdään!

One thought on “Nina Sarajevossa

    Harri Hämäinen said:
    15.9.2012 17:21

    Kova haaste teillä joten toivotan täältä Suomesta paljon onnea 😉 Itselläni on meneillään english programe second year in bible school !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s