Kiitos ja mukavaa kesää!

Posted on

Sydämellinen kiitos kaikille minua äänestäneille ja minua niin monin eri tavoin vaaleissa tukeneille!

Tulokseni oli 7768 ääntä. Se ei ollut mitä odotin, toivon pääseväni ainakin toiselle kymmenelle tuhannelle. Mutta tiesin etukäteen, valtakunnallisen tunnettuuden puute oli suurin haasteeni. Tuloksia katsellessa on selvää, että se oli edellytys hyvälle tulokselle, tai sitten todella mittava vaalikassa. Myös räväkkä ja yksinkertaistava kampanjointi olisi auttanut, kuten myös erilaiset mediakikat. Oma lähestymistapani on ollut suoraviivaisempi: ihmisten tapaaminen, nettikeskustelut, asiantuntijuuden esiintuominen.

Joka tapauksessa 7768 ihmistä valitsi minut, joten vielä kerran suuren suuri kiitos!

Vaaliurakka on tältä erää ohi ja voi keskittyä muuhun elämään. Ihanaa! Esimerkiksi puutarhanlaittoon, koiran ulkoiluttamiseen, mökkeilyyn…. Ja tietenkin omaan työhöni Kirkon Ulkomaanavussa, jonne palaan muutaman ’loma’viikon jälkeen ja kaupunginvaltuustotyöhön, joka jatkuu ennen kesää vielä tällä ja ensi viikolla.

Rentouttavaa kesän alkua!

4 thoughts on “Kiitos ja mukavaa kesää!

    Derek W. Stewart said:
    8.6.2009 17:08

    Hi Nina!

    Hope you don’t mind an international comment in English! I think your analysis of your results in the election is very good and quite correct. But I admire your ”suoraviivaisempi lähestymistapa” as you described. It is genuine.

    You are certainly getting better and better known all the time. But perhaps you will get the opportunity in the future to really take a stand on some issue – something that would cross the news threshold. If you want to be a politician, I think you will have to do that sometime – sooner or later!

    All the best!

    Derek W. Stewart

    Keijo Aaltonen said:
    13.6.2009 05:14

    Hel. Onneksi olkoon äänimäärästäsi, vaikka se ei vastannutkaa odotuksiasi. Toivottavasti se antaa sinulle potkua ja itseluottamusta seuraaviin eduskuntavaaleihin, joissa uskon sinun taustalla ja kokemuksella olevan käyttöä. T. KA

    Reino Matsi said:
    15.6.2009 12:22

    Heips Nina,
    näin tällä kertaa, jatkossa tulos on varmasti parempi. Tsemppiä ja aurinkoista kesää

    Sakarias said:
    15.7.2009 11:22

    Nina hyvä,

    Ei millään pahalla, mutta luulisin suurimman syyn olevan se, että uskallat olla Keski-Eurooppalaisittain arogantti. Kampanjasi läpi painotit asiantuntemustasi, mitä sinulta takuuvarmasti löytyy, mutta tapa jolla toit sen esiin ei miellytä suomalaisia äänestäjiä.
    Eilinen blogi-kirjoituksesi Oskusta, ”suomalaisista mammanpojista”, oli kaikkea muuta kuin rakentava ja toimii hyvänä esimerkkinä. Toki jokaisesta yhteiskunnasta löytyy laiskoja ja helppoon rahaan sortuvia nuoria – mutta se, että kehtaat sormella osoitella ja patistaa töitä etsimään on huono lähestymistapa. Asiat eivät aina ole niin yksinkertaisia kuin ehkä voisi kuvitella – kuten verkkosivuillasikin esität (etsi töitä, vanhempanikin ja minäkin tein niin, eli sen on oltava oikein, ja ”niin yksinkertaista se on”).
    Fiksuna, hyvin koulutettuna henkilönä joka pyrkii edustamaan suomalaisia sinun tulisi välttää sormella osoittelu ja tuoda rakentavammin asiaasi esille. Anna mielipiteesi siihen kuinka (esim.) Oskun voisi saada jalkeille sen sijaan että käsket hänen suoraan koulun penkille. Koulu ei todellakaan sovi kaikille – come on!
    Suomalaisena (muuten hyvä slogani 🙂 ) tiedät hyvin kuinka nöyriä suomalaiset ovat. Ota tämä kritiikki rakentavasti – ymmärrän hyvin kantasi moniin asioihin. Puhut asiaa, mutta keskity siihen miten tuot sen esille!
    älä siis esimerkiksi kutsu Oskua ”nk. aikuiseksi” (vaikka se mielipiteenä ehkä hyvä onkin) – se on nöyryyttävä ja erittäin arogantti tapa puhua, eikä anna ymmärtää että sinulla olisi minkäänlaista vastausta ongelmaan.

    Onnea ja menestystä!

Kommentointi on suljettu.